Lunchmeny vecka 3

 

 

 

Lunchmeny

Vecka 3

 

Serveras vardagar mellan

11.30 och 14:30

15e Januari till 19e Januari

 

 

Måndag

 

Persiljejärpar med gräddsås

Rostade grönsaker, lingonsylt och kokt potatis

 

Sprödbakad Stillahavsflundra

Tartarsås, grönsaker och örtpotatis

 

 

Tisdag

Helstekt Fläskfilè

Bearnaisesås, grönsakssautè samt råstekt klyftpotatis

 

Parmesanstekt Alaskafilè

Gräddkokt spenat samt örtpotatis

 

Onsdag

Piccata milanaise på fläskytterfilè

Tomatsås, ris samt grönsaker

 

Citronbakad koljafilè

Vitvinssås, Spetskål samt impotatis

 

 

Torsdag

Oxbringa med pepparrotsås

Serveras med Brysselkål, ångad potatis

 

Örtöverbakad Sejfilè

Gratinerad Blomkål, kokt potatis samt örtvinaigrette

 

 

Fredag

Porchetta

Fylld fläsksida med ratatouille, samt råstekt potatis

 

Stekt Strömmingsflundra

Serveras med brynt dillsmör, grönsaker samt potatispurè

 

 

Veckans Tips

Grillad Oxfilè

med klyftpotatis, Bearnaisesås samt grillmarinerade grönsaker

168:-

 

Veckans Vegetariska

Grönsak - bulgurgryta

Örtpotatis och tzatziki

 

Veckans Pasta

Tortelloni

Fylld med ricotta och spenat, serveras med ruccola och örtolja

 

Veckans Fredagsdessert

Chokladkaka med vispgrädde

 

Var snäll och meddela oss om ni har Allergier

 

Dagens, salladsbuffé och kaffe; 95 kr

Önskas bara salladsbuffé; 85 kr