Kvällsmeny

Meny

Anti pasti / Förrätter

 

Prosciutto di Parma

Tunt skivad lufttorkad skinka

72:-

 

Bresaola

Tunt skivad lufttorkad Nötbog med citron och parmesan

82:-

 

Calamari Fritto

Friterad Calamari. Serveras med kronärtskockor

samt apelsin

98:-

 

Animelle scottati su Focaccia con funghi e bietola

Halstrad kalvbräss på toastad foccacia med porto bellosvamp och mangoldskott

89:-

 

Ravioli ripieni di carciofi di gerusalemme e tallegio con olio alle erbe

Ravioli fylld med jordärtskockor och tallegio, serveras med örtolja och stjärnanissmör

85:-

 

Chef`s Bruschetta

Toastat bröd med 3 vegetariska fyllningar

85:-

 

Tagliata di Manzo e peccorino

Tunt skivad oxfilè gratinerad med

peccorino

125:-

 

Buffala mozzarella di Campana

Buffelmozzarella, serveras med tomater, pesto

och olivolja

128:-

 

 

 

 

 

Fråga oss gärna om våran Affetato misto

Det vill säga mixade tallrikar med genuina italienska charkuterier och ostar

105:- per person

 

 

 

Piata principale

Huvudrätter

 

 

Filletto di Branzino con pomodirini e gambero rosso

Halstrad Havsabborre med cocktailtomatsås, jätteräkor

samt mandelpotatis

268:-

 

Tonno il risotto di verdure con salsa verde

Grillad Tonfisk på grönsaksrisotto med örtsalsa

254:-

 

Petto di d`anatra con salsa di foie gras e animelle

Lättgravat ankbröst med ankleversky och kalvbräss. Serveras med grillmarinerade grönsaker och parmesanpotatis

242:-

 

Guanciale di manzo con purè di patate, vino rosso e gremolata

Rödvinsbrässerade oxkinder med potatispurè, rostade grönsaker

samt citron och örter

225:-

 

Filetto di manzo alla filletini

Tunt skivad oxfilè halstrad med vitlök och örter

Serveras på ruccola och semitorkade tomater samt parmesanflakes

275:-

 

Contra filetto

Utskuren biff från Creekstone Farm

Serveras med grillade grönsaker samt citron och rostad potatis

289:-

 

 

 

 

 

 

 

Fråga oss gärna om dagens mini dessert

 

 

 

Pasta e risotto

 

Pappardelle con pollo e pesto genovese

Spaghetti med kyckling, bacon, basilikapesto samt vittvin

178:-

 

Spaghetti alla Lonza

Spaghetti med vitlök, chilli, persilja, olivolja

samt låg tempererad fläskkarré från gårdsgris

175:-

 

Tagliatelle al ragu di vitello alla Bologna

Färsk tagliatelle med kalvragu med vitvin, salvia och basilika

185:-

 

Canneloni di coda di bue con peccorino e pomodoro

Canneloni fylld med oxsvans och grönsaker, serveras med tomatsås och peccorino

170:-

 

Risotto con Calamari, Limone e Bottarga

Risotto med Calamari och Citron

samt torkad tonfiskrom

195:-

 

Risotto con pollo e funghi

Risotto med kyckling och ädelsvamp

245:-